Tancament de la instal·lació

Actualitzat: 3 de novembre 10h

CATALÀ

Degut a les mesures de prevenció establertes per la Generalitat de Catalunya que ha ordenat el tancament de tots els centre esportius, la instal·lació romandrà tancada 15 dies a partir de demà 30 d’octubre.

Tots els centres esportius han signat un manifest en contra d’aquesta decisió, ja que representem un sector imprescindible per a mantenir el bon estat de salut, tant físic com psicològic, de totes les persones. Som centres de salut.

Tanmateix, us mantindrem informats de tot mitjançant les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram @cembesos), el nostre web www.cembesos.com, i per mail (heu de tenir en compte que molts de vosaltres no ens heu facilitat l’e-mail, també el podem tenir malament a la base de dades o simplement que arribi per spam impossibilitant la seva recepció. Recomanem els altres mitjans per estar informats de totes les novetats). També disposem del servei d’atenció telefònica, per tots els que ens vulgueu trucar i informar-vos personalment al 93 460 66 70 en l’horari de 10h a 13:30h de dilluns a divendres.

Pel que fa al pagament de la quota del mes de novembre, us hem de notificar que, a l’haver-nos avisat el dia 29 al migdia del tancament obligat per l’endemà mateix, no vam poder aturar la facturació corresponent del mes de novembre. És per això, que us agrairíem que no retornéssiu el rebut, ja que seria un perjudici i podria contribuir al tancament definitiu de la instal·lació.

En els pròxims dies, us presentarem les mesures compensatòries on podreu escollir la que més us convingui, una d’elles serà la sol·licitud del pagament parcial de la quota de desembre pels dies pagats i no gaudits de novembre.

Esperem poder-vos veure ben aviat i, Que res ens aturi!!!

CASTELLANO

El 29 de octubre, al mediodía, se decretó el cierre de todas las instalaciones deportivas durante un periodo de 15 días.

Todos los centros deportivos han firmado un manifiesto en contra de esta decisión, ya que representamos un sector imprescindible para mantener el buen estado de salud, tanto físico como psicológico, de todas las personas. Somos centros de salud.

Sin embargo, os mantendremos informados de todo a través de nuestras redes sociales (Facebook y Instagram @cembesos), nuestro web www.cembesos.com, y por mail (tenéis que tener en cuenta que muchos de vosotros no nos habéis facilitado el e-mail, también puede estar erróneo en la base de datos o simplemente que llegue al spam imposibilitando su correcta recepción. Recomendamos los otros medios para estar informados de todas las novedades). También disponemos del servicio de atención telefónica, por todos los que nos deseen llamar y informarle personalmente al 93 460 66 70 en el horario de 10 a 13:30 horas de lunes a viernes.

En cuanto al pago de la cuota del mes de noviembre, os tenemos que notificar que, al habernos avisado el día 29 al mediodía del cierre obligado para el día siguiente, no pudimos detener la facturación correspondiente del mes de noviembre. Es por ello, que os agradeceríamos que no devolvieseis el recibo, ya que sería un perjuicio y podría contribuir al cierre definitivo de la instalación.

En los próximos días, os presentaremos las medidas compensatorias donde podréis elegir la que más os convenga. Una de ellas será la solicitud del pago parcial de la cuota de diciembre por los días pagados y no disfrutados de noviembre.

Esperamos poder veros pronto y, Que res ens aturi!!!