EL CEM Besòs es troba situat a Sant Adrià del Besòs, al costat de Barcelona. Ubicat en una zona molt tranquil·la i amb un parc al costat, respirar tranquil·litat és fàcil des de les nostres instal·lacions.

El nostre centre esportiu consta de diversos equipaments que fan possible i faciliten la pràctica de qualsevol tipus d’esport.

Amb una piscina gran i una piscina petita, ideal per a poder practicar la natació des de qualsevol edat i qualsevol mena d’estils. Són totalment climatitzades i interiors, cosa que a més, en facilita la seva pràctica durant tot l’any. A més, també tenim una zona spa amb jacuzzi i sauna seca on poder-se relaxar fàcilment.

Un dels nostres espais és una sala de fitness i de peses, per tal de poder treballar de manera localitzada qualsevol part del cos i poder així gaudir d’un cos tonificat i saludable. Aquesta sempre compta amb la presència d’un entrenador físic, cosa que us ajuda també a poder respondre tots els dubtes que tingueu i poder anar perfeccionant dia a dia.

Si t’agrada l’entrenament en grup, comptem amb dues sales on tenen lloc les diferents classes dirigides que ofereix el centre amb els seus instructors respectius: bodypump, ioga, pilates, body combat, spinning, zumba, etc.

La presència d’un espai funcional i una zona de Boot camp també amplia el ventall de pràctica esportiva que es pot dur a terme al centre, tant a l’interior com a l’aire lliure. I també disposem del pavelló, ideal per a poder dur a terme activitats en grup, llogar-lo i fer qualsevol esdeveniment especial.

Finalment, tenim un espai dedicat al benestar i a la salut, on diferents professionals del món de la fisioteràpia, de l’estètica i de la nutrició venen a completar l’experiència dins del nostre centre esportiu i ajudar-vos així a mimar-vos i cuidar-vos sempre que vulgueu i d’un bar on poder prendre una beguda ben refrescant per tornar a agafar forces després de la pràctica esportiva.