LLOGUER D’ ESPAIS

A les instal·lacions del CEM Besòs disposem de diferents espais aptes per a la realizació d’activitats esportives, competicions, classes i/o esdevediments.

Si estas interessat/da en utilitzar algun dels nostres espais, posa’t en contacte amb nosaltres a través del següent formulari aquí

SERVEI DE MATERIAL: LLOGUER DE TOVALLOLES, ARMARIETS I CADENATS

Per tal de millorar la teva comoditat, el nostre centre compta amb el servei de lloguer de tovalloles i d’armariets, fent que sigui més còmode la teva pràctica esportiva.

La tovallola és un element imprescindible per poder practicar esport ja sigui per poder-te dutxar un cop finalitzes l’activitat com per posar-la a sobre de qualsevol superfície que s’utilitza ja que funciona com un higienitzant. Això no només beneficia a l’altre persona sinó que et beneficia directament a tu.

El fet de tenir un armariet de lloguer, t’assegura de no quedar-te sense en els moments de més afluència. El nombre d’armariets de lloguer és limitat i s’ha de preguntar a la Recepció del centre la disponibilitat.

Tots els nostres armariets funcionen amb cadenat i, a part de tenir-ne a la venda, qui no s’ha descuidat alguna vegada el cadenat a casa? És per això que t’ho posem fàcil i podràs llogar un cadenat per a l’estona que estiguis practicant esport.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la recepció del centre.