El servei d’entrenador personal té a com objectiu poder atendre de manera totalment personalitzada els usuaris i les usuàries i que rebin ajuda per part del professional per tal d’aconseguir:

  • Coneixement: és la millor manera de treure partir a l’esforç que suposa un entrenament.
  • Varietat: diversitat en els mètodes d’entrenament per aconseguir els resultats esperats.
  • Motivació: augmenta el teu rendiment i les ganes d’entrenar.
  • Seguretat: disminueix el risc de lesions amb un control continu de la teva postura i de la manera que es du a terme l’exercici.
  • Compromís: disciplina i constància assegurada.
  • Resultats: assoleix els reptes esportius de manera garantida en el mínim temps possible, seguint els consells I assessorament.

Tenim tres tipus d’entrenadors personals:

Entrenador personal estàndard
Aconsegueix els objectius amb els nostres entrenadors personals. Els millors professionals per ajudar-te d’una manera segura, variada i motivant per tal d’aconseguir les teves metes: pèrdua de pes, augment de massa muscular, modelatge corporal, flexibilitat, entre d’altres.

Entrenador personal aquàtic
Aprofita al màxim els avantatges del mitjà aquàtic, millora la teva tècnica i el teu rendiment cardiovascular i muscular, estilitza la figura o aprèn a nedar amb els consells i supervisió total dels nostres entrenadors.

Entrenador personal terapèutic
Després d’una lesió o amb qualsevol problema muscular o articular, és important assegurar-se que la recuperació i/o entrenament s’executi d’una forma correcte i segura. Per tot això, el teu entrenador personal terapèutic et confeccionarà l’entrenament més adient als teus problemes físics i t’ensenyarà la millor manera de fer-ho. Per a més informació sobre la modalitat d’entrenament personal, les seves tarifes i els seus abonaments, consulteu a la recepció del centre.