L’oferta d’activitats dirigides al nostre centre és molt variada i comprèn activitats tant a terra com a l’aigua.

N’hi ha per a tots els gustos, des de més intenses a més suaus, d’exercicis més cardiovasculars, d’exercicis de tonificació, per adults, per nens i per joves.
Comptem amb diferents activitats dirigides aquàtiques, ideals per a millorar també en aquest medi i poder gaudir de tots els beneficis que aporta practicar esport dins de l’aigua.

A continuació, farem una breu explicació sobre de què tracta cadascuna:

Body Combat

Potent programa cardiovascular inspirat en les arts marcials. Executaràs cops de puny, puntades de peu, kates, cremaràs calories I aconseguiràs una millor resistència cardiovascular mitjançant coreografies molt divertides.

Zumba

Entrenament complet que combina tots els elements del condicionament físic; treball cardiovascular i muscular, equilibri i flexibilitat, a partir de la realització de coreografies amb música de ritmes llatins.

Boot Camp

Entrenament en grup, a l’aire lliure, on es realitzen circuits d’exercicis de diferents intensitats, al voltant d’una estructura o box. Els nivells d’intensitat dels exercicis s’adeqüen a cada participant, això permet que tothom compleixi els seus objectius. És un entrenament insuperable per a desenvolupar les capacitats físiques en general: resistència cardiovascular, força, flexibilitat, potència, velocitat, equilibri, precisió, coordinació… Adequat per a totes les edats a partir de 14 anys. Per tal de poder fer aquesta classe, és necessari fer la vostra reserva prèvia de plaça.

GAC

Activitat de treball localitzat. Està destinada a tonificar i definir els glutis, els abdominals i les cames.

HIIT 30′

Model d’entrenament on es treballa alternant intervals de moderada intensitat amb intervals d’alta intensitat. Es realitzen exercicis cardiovasculars i de força, amb materials i amb el propi pes corporal. Per tal de poder fer aquesta classe, és necessari fer la vostra reserva prèvia de plaça.

PowerPump

Sessió coreografiada on es treballen diferents grups musculars amb l’ajuda de barres i discos que s’adequa al nivell de cada persona.

Spinning

Activitat que es realitza en una bicicleta estàtica, dirigida per un instructor que marca la cadència i la intensitat del pedaleig al ritme de la música. Per a realitzar aquesta activitat és necessari reservar la bicicleta a la recepció del centre 30 minuts abans de l’inici, telefònicament o presencialment. Ens cas de no fer-ho, no podem garantir la disponibilitat.

BodyBalance de Les Mills

Sessió d’entrenament coreografiat inspirat en el ioga, taitxí i el pilates que millora la flexibilitat, la força i t’aporta una sensació de calma, harmonia i benestar.

Ioga

Sessió físic-mental que millora la flexibilitat, la respiració, capacitat d’equilibri físic, emocional i mental, mitjançant postures i tècniques de relaxació.

Pilates

Sistema d’entrenament basat en la concentració, la fluïdesa del moviment, la precisió i la respiració. Activitat que permet una millora postural i del to muscular.

Stretching 30′

Sessió d’estiraments, suaus i progressius, que milloren la flexibilitat i l’elasticitat. Ajuda a prevenir lesions i molèsties musculars. Té una durada de 30 minuts.

Tot esquena

Sessió en grup que combina el treball de tonificació, el reforç de l’esquena i tota la musculatura implicada, amb exercicis d’elasticitat i flexibilitat. Indicat principalment per prevenir o alleugerar els problemes d’esquena.

Aquadance

Activitat de treball cardiovascular dins de l’aigua mitjançant coreografies de diferents estils musicals.

Aquadeep

Sessió d’exercicis de diferents intensitats realitzats a la piscina fonda.

Aquagim

Classe d’exercicis que es realitzen a la piscina petita al ritme de la música.

Aqua-TBC

Activitat que es realitza a la piscina petita, destinada a millorar el to muscular i el sistema cardiovascular a partir del treball combinant diferents materials i el propi pes corporal.

Aquateràpia

Activitat dins de l’aigua de baixa intensitat, dirigida a aquelles persones que pateixen problemes articulars i/o musculars.

Cardio +60

Sessions variades que busquen millorar la condició física, el sistema cardiovascular i circulatori. Es combinen sortides a caminar, exercicis cardiovasculars en sala de fitness, sala polivalent i pavelló. És una molt bona opció per a gaudir de l’exercici a l’aire lliure i en grup.

Tono +60

Activitat destinada a millorar la salut i la condició física obtenint així una alta qualitat de vida.

Matronatació

Sessions adreçades a dones embarassades. Es treballa la musculatura pèlvica, reforçant l’esquena i activant el sistema circulatori. Està recomanada des del primer mes de l’embaràs, ja que beneficia també al nadó.

Mom Fit

Activitat dirigida destinada a les etapes de prepart i postpart. Amb opció de fer la sessió conjuntament amb el nadó (fins als 12 mesos).

Tabata

Entrenament d’alta intensitat on es combina treball de força i cardiovascular. Consisteix en realitzar sèries de 20’’ amb 10’’ de descans fins a completar 8 exercicis. Una manera excel·lent d’optimitzar un entrenament quan es disposa de poc temps, i a més a més segueixes cremant calories fins a 24 hores desprès.

Moving Art

Activitat que millora i desenvolupa les capacitats físiques mitjançant diferents balls, buscant l’expressió corporal i l’art del moviment de cadascú.

Box Training

Excel·lent combinació d’exercicis que deriva de les arts marcials i la boxa. Permet una millora integral de les capacitats físiques: força, resistència, coordinació i equilibri.

Horaris de les activitats per consultar aquí.

Horaris activitats a l’agost aquí

Per qualsevol consulta truca’ns al 934 626 670 o envia’ns un e-mail a informacio@cembesos.com