El CEM Besòs compta amb diferents cursets de natació durant tot l’any, aptes per a tots els nivells I per a totes les edats.

Cursos de natació anuals:

Els cursos anuals de natació comencen al setembre i duren fins al mes de juny. Les renovacions de plaça s’han de fer a principis de juny i les inscripcions a finals de juny. Sempre avisem via xarxes i via correu electrònic (només a aquells que ja han estat inscrits en altres cursets del centre) per comunicar els períodes d’inscripció.

Per a nadons

Els cursos de natació són una eina molt útil en el desenvolupament del nadó. Les sessions tenen com a objectiu el treball de la motricitat, la relaxació i l’entrenament dels reflexos innats que té el nadó (natatori, reflex de moro…). Amb l’ajuda dels pares i un tècnic especialitzat, es realitzen exercicis amb material flotant i lúdic a la piscina poc fonda.

Es fan diferents grups per edats: de 3 a 12 mesos, d’1 a 2 anys i de 2 a 3 anys. El calendari és trimestral i cada sessió dura 30 minuts.

Per a infants

Es duen a terme diferents grups en funció de l’edat. Cada sessió dura 50 minuts.

Per a adults:

Majors de 15 anys. Hi ha diferents nivells, tant per aquells que s’inicien com per aquells que el seu objectiu és perfeccionar. Les sessions també són de 50.

Cursets de natació intensius de juliol.

Els cursos de natació intensius d’estiu comencen al juliol i el període d’inscripció comença a mitjans del mes de maig, en funció de les vacances de Setmana Santa escolars (sempre també avisem amb temps sobre els dies exactes via xarxes i correu electrònic per a aquells que ja han estat inscrits en altres cursets).

Diferents nivells i horaris en funció de l’edat i del nivell (introducció al medi aquàtic i/o tecnificació). Inscripcions obertes fins a ocupar totes les places.

Consulta tota la informació dels Cursets Intensius Juliol 2024

Podeu consultar els horaris i les tarifes del 2024-2025 aquí

Consulta la Normativa per participants dels Cursets de Natació al CEM Besòs aquí.

Consulta la Normativa per participants dels Cursets de Natació de Nadons al CEM Besòs aquí.

Podeu descarregar l’autorització de sortida perquè el vostre fill/a marxi sol després del curset aquí.

Per qualsevol consulta truca’ns al 934 626 670 o envia’ns un e-mail a informacio@cembesos.com