Al nostre centre, a més a més de tenir les classes dirigides per adults, també oferim un programa d’activitats dirigides destinades a infants i joves, adaptant les classes dirigides a les seves habilitats i a les seves necessitats.

Les activitats que fem són les següents:

INFANTILS

Psicomotricitat

De 3 a 6 anys

L’objectiu d’aquesta activitat és donar als infants una autonomia mitjançant la coordinació de moviments, interaccionant amb l’espai i fent servir habilitats com a força o equilibri. Aprenen així a situar-se a l’entorn on es troben, relacionant-se amb ell.

Futbol sala

De 4 a 10 anys

Activitat amb tècnics especializats de Thotsala F.S., que té com a objectiu transmetre les estructures tècniques i tàctiques del futbol sala als seus jugadors i jugadores, a l’hora que se’ls forma en valors socials i humans. A més, podràs continuar la teva trajectoria esportiva a l’equip federat.

Jocs Esportius

De 7 a 12 anys

 Activitat lúdica motora, entre el joc i l’esport, que contenen elements afins a alguna modalitat esportiva i que són el resultat de l’adaptació entre tots dos. La manera com s’organitzen, la seva finalitat i com es practiquen, permeten que desenvolupin moltes de les seves habilitats motrius, esportives i motores.

Zumba Kids

De 7 a 12 Anys

Sessions de balls per infants planificades sobre la base de les coreografies dels adults. En aquestes sessions els participants aprenen a poc a poc els diferents passos que conformen una coreografia, utilitzant diferents mètodes com el joc i elements d’exploració i coneixement del moviment corporal.

Aquaesport

De 7 a 12 Anys

Activitat on es realitzen jocs aquàtics que tenen com a objectiu l’aprenentatge d’habilitats dins de l’aigua (immersions, salts, flotació…). (calen nocions mínimes de flotació).

Training Kids

De 7 a 12 Anys

Activitat d’iniciació del treball muscular i la consciència del propi cos a partir d’exercicis funcionals. Es potencia l’elasticitat i es millora la resistència i força muscular.

JUVENILS

A partir de 13 anys.

Fit Jove

Sessió d’iniciació al món del fitness a càrrec d’un tècnic. En aquestes sessions els participants coneixeran com fer servir correctament cada màquina i els aspectes tècnics de la posició corporal i la regulació del pes i estiraments de cada múscul treballat.

GAC

Activitat de treball localitzat. Està destinada a tonificar i definir els glutis, els abdominals i les cames.

Boot Camp +13

Entrenament en grup, a l’aire lliure, on es realitzen circuits d’exercicis de diferents intensitats, al voltant d’una estructura o box. Els nivells d’intensitat dels exercicis s’adeqüen a cada participant, això permet que tothom compleixi el seu objectiu. És un entrenament insuperable per a desenvolupar les capacitats físiques en general: resistència cardiovascular, força, flexibilitat, potència, velocitat, equilibri, precisió, coordinació…

Moving Art

Activitat que millora i desenvolupa les capacitats físiques mitjançant diferents balls, buscant l’expressió corporal i l’art del moviment de cadascú.

Cardio Training

Treball cardiovascular a l’aire lliure amb exercicis que engloben la motricitat innata de l’ésser humà (córrer, saltar, caminar…). Diverteix-te mentre fas un entrenament cardiovascular diferent.

Aqua Dance

Activitat de treball cardiovascular dins de l’aigua mitjançant coreografies de diferents estils musicals

Zumba

Entrenament complet que combina tots els elements del condicionament físic: treball cardiovascular i muscular, equilibri i flexibilitat, a partir de la realització de coreografies amb música de ritmes llatins.

Aqua GAC

Classes dissenyades per modelar i tonificar els glutis, les cames i abdominals dins de l’aigua, d’una forma eficaç, sempre amb un suport musical i tècnic molt motivant!.

Aqua TBC

Destinada a millorar el to muscular i el sistema cardiovascular a partir del treball combinant diferents materials i el propi pes corporal a la piscina petita.

Horaris de les activitats per franjes horàries i per edats. INFANTILS JUVENILS

Consulta la Normativa per participants de les Activitats Extraescolars al CEM Besòs 2023/2024 aquí.

Protocol per participants de les Activitats Extraescolars al CEM Besòs 2023/2024. El podeu consultar aquí.

Autorització de sortida perquè el vostre fill/a marxi sol després de l’activitat aquí.

Per qualsevol consulta truca’ns al 934 626 670 o envia’ns un e-mail a informacio@cembesos.com