Renovació de places Cursets de Natació 2022-2023

Estem a les portes de finalitzar el curs de natació 2021-2022 a les instal·lacions del CEM BESÒS, el qual esperem que hagi complert les vostres expectatives.

Estem preparant i programant els cursets de natació del curs vinent, 2022-2023, per la qual cosa necessitem ens confirmeu si esteu interessats a continuar amb nosaltres.

RENOVACIÓ I RESERVA DE PLACES

de l’1 al 19 de juny

COM  RENOVAR LA PLAÇA?

Per renovar i reservar la plaça, passeu per les nostres oficines en horari de dilluns a divendres de 7 a 22 hores, dissabtes de 7 a 21 hores i diumenges de 9 a 14 hores, dins de les dates indicades.

Tràmits:

  • OMPLIR EL FULL DE RENOVACIONS I/O CANVI D’HORARI  que us donarem i lliureu-lo a la recepció del centre dins el termini establert.

Per a les renovacions  no cal aportar novament la documentació demandada en la inscripció inicial.

  • FER EL PAGAMENT DE LA RESERVA (1era MENSUALITAT DEL CURSET).

Aquest import es descomptarà del primer pagament trimestral del curset.

Per a qualsevol informació o aclariment en relació a aquests tràmits o sobre al nou curs, podeu dirigir-vos al nostre servei d’atenció al client en la recepció del centre o enviant un e-mail a informacio@cembesos.com.

En cas de no confirmar la plaça, entendrem que no esteu interessats a continuar realitzant el curset, per la qual cosa la vostra plaça serà ocupada per un altre cursetista.

Amb el desig que passeu unes bones vacances tot esperant retrobar-nos el curs vinent, rebeu una cordial salutació de tot l’equip del CEM BESÒS.

Consulta l’horari i les tarifes Cursets de Natació Temporada 2022-2023 aquí