Abans de realitzar qualsevol tipus de pràctica esportiva, és recomanable realitzar una revisió mèdica específica per poder detectar qualsevol deficiència i/o lesió que no som coneixedors que la tenim.

Els nostres professionals, després de fer la revisió, et donaran una valoració, unes pautes i un assessorament en temes relacionats amb els problemes de salut, exercici físic, dietètica, lesions i exercicis de recuperació, entre d’altres.

Valoració mèdic-esportiva bàsica:

Historial mèdic, test de risc cardiovascular, talla, pes, alçada, pressió arterial, electrocardiograma en repòs, valoració postural i assessorament del tipus d’activitat més adient per a la vostra salut. Recomanat per les persones que inicien una activitat física.

Valoració d’esforç màxima o submàxima:

Prova en tapís rodant, monitoratge ECG i pressió, informe i signatura de la fitxa Federativa. Recomanat per les persones que fan exercici físic de manteniment sense esforços intensos i que pateixen problemes de salut ja coneguts.

Valoració mèdic-esportiva avançada:

Valoració mèdic-esportiva bàsica, prova d’esforç, antropometria avançada, espirometria, flexometria, informe i signatura de la fitxa Federativa. Apte per a tots els atletes.

Valoració mèdic-esportiva avançada i prova de lactats

Valoració mèdic-esportiva avançada. Prova específica de lactats (determinació de lactats a la sang amb un percussor o llanceta, tires químiques reactives i una corba de lactats per fixar la zona de transició aeròbica i anaeròbica), informe i signatura de la fitxa Federativa. És recomanable pels esportistes.

Aquest servei disposa de descomptes especials per a tots els abonats del CEM Besòs.

Estigues al corrent de totes les novetats i promocions a les nostres xarxes socials i a la web.