Informació Reserva Material

Per poder fer activitat física, dins de la normativa vigent, és permés fer-ho en grups reduïts d’un màxim de 6 persones per grup, sempre mantenint la distància de seguretat establerta de 2 metres entre cada individu i de 5 metres d’altres grups i fer-ho de forma individual.

Qui pot accedir al lloguer del material:

 • 1º Opció: Abonats/es
 • 2ª Opció: Usuaris/es de la instal·lació (tota les persones que no són abonades però que realitzen algun servei al nostre centre).
 • 3ª Opció: Tutors legals de menors que realitzen algun servei amb nosaltres.
 • 4ª Opció: Tothom que no estigui en cap de les tres opcions anteriors, podrà accedi-hi fen-se abonat o contractar un dels nostres servei. Us podeu inscriure enviant un mail de sol·licitud a informacio@cembesos.com

Normativa d’ús del material:

Només es podrà llogar el material durant la durada de l’entrenament lliure dels vostres tècnics sempre i quan aneu amb ell perquè us faci de guia pel vostre entrenament individual.

El material s’haurà de retornar després de cada sessió encara que hagueu contractat més d’una sessió al dia o la tarifa plana.

Preus i forma de pagament del lloguer del material:

PER TOTS ELS QUE HEU PAGAT LA QUOTA DE NOVEMBRE I NO L’HEU RETORNAT

El lloguer del material  SE US DESCOMPTARÀ directament de l’import pagat i no gaudit de la quota de novembre i se us retornarà la diferència.

Si l’import del lloguer del material  supera l’import pagat del rebut de novembre, s’haurà de pagar la diferència  en efectiu de 9:30h a 12:30h de dilluns a divendres, concertant cita prèvia mitjançant el telèfon 934 626 670 i sempre abans de realitzar el servei de lloguer.

PER TOTS ELS QUE HEU RETORNAT EL REBUT DE NOVEMBRE:

Pagament en efectiu per avançat del lloguer contractat, concertant cita prèvia mitjançant el telèfon 934 626 67.

Preus del lloguer:

 • 1h de lloguer de material per un entrenament lliure: 5€
  • Suplemement (opcional) de 10,25€ per tenir accés a les classes virtuals mentre que duri el tancament durant el mes de novembre.
 • 1 dia de lloguer de material per als entrenaments lliures del dia sol·licitat: 10,25€
 • Tarifa plana 25€: una setmana de lloguer de material per a totes les sessions d’entrenament lliure i us regalem l’accés a la plataforma de les classes virtuals del Cem Besòs durant el mes de novembre.

NOTA IMPORTANT:

 • Si el tancament s’allargués, totes les persones que hagin contractat la tarifa plana d’una setmana, tindran un preu especial en el lloguer del material, per cada setmana que la instal·lació estigui tancada.
 • Si hi hagués un confinament total (menys el valor de les classes virtuals de 10,25€), es retornarà tot l’import del lloguer que no heu pogut gaudir.

Si esteu interessats i voleu accedir al servei i veure la graella d’entrenaments lliures, entreu en aquest enllaç i ompliu el formulari per poder contractar els dies i hores que us interessi o, directament el servei de lloguer de la tarifa plana. Un cop envieu el formulari, se us enviarà un mail de confirmació. 

FORMULARI: http://bit.ly/SollicitutLloguerMaterial