La fisioteràpia té com a objectiu facilitar el desenvolupament, manutenció i recuperació de la màxima funcionalitat i mobilitat de cada un de nosaltres. La patologia traumàtica, microtraumàtica (lesions per una “mala funció” i/o “sobreús”) i reumàtica, a més de les situacions postquirúrgiques i les derivades de l’envelliment constitueixen un dels nuclis de treball del servei. Alteracions com les tendinopaties inflamatòries i no inflamatòries, esquinços de lligaments, fractures, fissures… trobaran un assessorament professional I un abordatge integral amb les tècniques i mètodes dels nostres professionals titulats I col·legiats.

Els fisioterapeutes treballen conjuntament amb els nostres tècnics per fer i/o adaptar les rutines a les vostres necessitats i així poder aconseguir l’objectiu marcat de la manera més segura.

En el cas que no tingueu cap lesió, podeu gaudir d’un massatge relaxant o d’activació, esportiu. El massatge és el complement perfecte pel vostre programa d’entrenament.

Aquest servei disposa de descomptes especials per a tots els abonats del CEM Besòs. Estigues al corrent de totes les novetats i promocions a les nostres xarxes socials i a la web.