DIA INTERNACIONAL D’ACCIÓ PER A LA SALUT DE LES DONES

El Dia Internacional de la Salut per a les Dones se celebra el 28 de maig de cada any, amb l’objectiu de denunciar i fer front a diverses malalties i patiments que pateixen les dones a tot el món.

En aquest sentit, avui més que mai, tant les dones i les nenes a tot el món han de tenir el dret de gaudir d’un estat de salut òptim, però a molts països això no passa a causa de factors econòmics i socioculturals.

Participa en aquest dia de forma activa, conscienciant les dones del teu entorn perquè tinguin cura de la seva salut.

Una part important de la salut és l’esport a les nostres vides, ens ajuda a enfortir-nos i mantenir el nostre cos sa.

Per això des del CEM Besòs hem creat una campanya per conscienciar de la importància de l’esport a la salut creant un circuit esportiu per a tots.

1 JUNY-KMS PER LA SALUT

De 17:30h a 19:30h-CIRCUIT ESPORTIU AL CEM BESÒS

El 1 de juny participa al nostre circuit esportiu exterior!! Circuit esportiu on podràs realitzar activitats com Spinning, box training, power pump, tabata… vine ha provar i fer quilòmetres per la salut!

A més, si participes al nostre circuit, entraràs al sorteig d’un “pack gym” compost per samarreta, bidó d’aigua i una invitació al nostre centre.

Què necessites?

  • Ganes de passar-ho bé i fer esport
  • Roba esportiva

Activitat gratuïta per a tothom.

Caldrà reserva prèvia.

18:00h-Materclass BALLAR ÈS SALUT!

Aquell dia també podrem gaudir d’una masterclass de ball a càrrec de l’Associació de Mujeres Bienvenidas de Sant Adrià de Besòs.

No t’ho perdis i vine a ballar per la salut!

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA AL CEM BESÒS

A més, volem que fer esport sigui encara més fàcil, i durant tot el dia de l’1 de juny tindrem inscripció gratuïta al CEM Besòs.

  • INSCRIPCIÓ GRATUÏTA (+ 15€ despeses de gestió, carnet inclós)