Campus estiu 2021

REUNIÓ INFORMATIVA
DILLUNS 26 D’ABRIL A LES 17:30H
ESPAI EXTERIOR CEM BESÒS

Creiem en l’esport com una eina lúdica, però també com un ferm transmissor de valors. Per aquest motiu, des del CEM Besòs, apostem per una programació transversal que vagi més enllà d’un campus esportiu. La nostra proposta es centra a fer protagonista a l’infant des del primer moment. 

Aprofitant que aquest any 2021,  és un any olímpic, hem volgut centrar l’experiència dels infants, en conèixer una mica més, que és aquest fenomen esportiu, i crear dins del centre les nostres primeres olimpíades!! 

El nostre objectiu, es donar a conèixer la cultura olímpica i fer partícips a tots els infants, adaptant sempre les activitats a les seves necessitats. Una experiència única on volem recalcar valors, com la companyonia, l’esforç i la disciplina, acompanyats sempre, de la clau de l’èxit, la diversió! 

Per tal que conegueu una miqueta més que és el que els hi espera als nostres esportistes olímpics, aquí teniu explicats més detalladament quina serà la dinàmica habitual durant la setmana. 

 1. QUÈ FEM?
  1. MINI CAMPUS
  2. CAMPUS MULTIESPORTIU
 2. CALENDARI I HORARIS
 3. NORMATIVA
 4. BEQUES
 5. DESCOMPTES
 6. PREUS
 7. INSCRIPCIONS

1. QUÈ FEM?

MINI CAMPUS

Per a nens/es de 3 a 4 anys (nascuts 2017 i 2018)

Els esportistes olímpics més petits, es trobaran envoltats en una experiència on mitjançant els nostres tècnics/monitors, realitzaran una introducció al món del lleure i l’esport.

Adaptant, en la mesura que sigui possible, diferents modalitats olímpiques així com altres activitats relacionades amb la psicomotricitat, jocs esportius i jocs cooperatius. 

Cada dia, els infants gaudiran d’una hora de piscina, on els nostres tècnics, combinaran l’inici de l’aprenentatge de la natació amb jocs aquàtics.

Cada setmana, tindrem un dia de la festa de l’espuma!

També comptarem amb diferents tallers durant el transcurs del campus, per incentivar la part més artística dels petits.

Atents a la  visita del personatge sorpresa! Al llarg de la setmana, en algun moment podran aparèixer diferents personatges en referència al fil conductor, que ajudaran sempre als més petits a crear una experiència encara més única.

CAMPUS MULTIESPORTIU

Per a nens/es de 5 a 12 anys (nascuts entre 2016 i 2009)

Aquest estiu, volem que els nostres campistes experimentin que són les Olimpíades. El nostre principal objectiu per aquesta franja d’edat és que es diverteixin a la vegada que adquireixen els coneixements històrics i, també tècnics, del que envolta aquest esdeveniment esportiu. 

Durant el transcurs d’aquest campus, anirem veient diferents modalitats esportives: Esports d’equip, Esports Individuals, Esports d’implement (tenis, bàdminton…) i, a més a més, afegirem modalitats d’esports inclusius relacionades amb els Special Games, mitjançant un formador especialitzat, per conscienciar els nostres infants de la diversitat que hi ha a la nostra societat. .

Cada dia, com una modalitat més de les Olimpíades, treballarem la natació (curset de natació adaptat a cada nivell), esports d’aigua i, com no podrien faltar, els jocs aquàtics.

Cada setmana, comptarem amb diferents sortides sempre als voltants del centre (Riu Besòs, Platja de Sant Adrià, Parc del Besòs…) i com no, la festa de l’espuma!!!

2. CALENDARI I HORARIS

Horari disponible:

 • Servei d’acollida: de 7:45h a 9h
 • Campus matí: de 9h a 13:30h
 • Servei menjador: de 13:30h a 15h (dinar inclòs)
 • Campus tarda: de 15h a 17h

3. NORMATIVA

Podeu consultar la normativa del Campus Estiu 2021

4. BEQUES

Per assegurar la participació de tots els infants, interessats a participar en el CAMPUS d’ESTIU del CEM Besòs, hem creat un servei nou de beques, a les quals podreu accedir independentment de la capacitat econòmica familiar.

Dates:

Sol·licitud de la beca: del 23 d’abril al 10 de maig de 2021 

Notificació resolució: durant el 12 de maig mitjançant correu electrònic. Si no us arriba la notificació, reviseu el correu brossa o  pregunteu al centre directament a partir del 13 de maig.

Un cop atorgada la beca:  inscripció formal i pagament: fins al 24 de maig.

5. DESCOMPTES

Tipus de descomptes:

 • 5% dte. per a germans/es
 • 5% dte. abonat/da del CEM Besòs
 • 5% dte. fills/néts abonats/des del CEM Besòs
 • 5% dte. esportistes CN Poble Nou

(*) Es considerarà com a germans per optar al descompte a: els germans de sang, germanastres, i/o nens/es que convisquin en el mateix domicili per diferents circumstàncies econòmiques i socials.

 • Els descomptes s’aplicaran en les setmanes que no estiguin becades i sempre si es fa en la primera contractació, quedant excloses totes les possibles ampliacions posteriors.
 • Els descomptes s’aplicaran en els preus del Campus en l’horari escollit dins la franja de 9h a 13:30h i de 15h a 17h.
 • El servei de menjador i l’horari d’acollida queden exclosos de descompte.
 • No són acumulables entre ells, ni aplicable en les mateixes setmanes que puguin estar becades.
 • Les ampliacions i/o dies puntuals no gaudiran de descomptes.

6. PREUS

Trobareu la informació dels preus per setmanes segons els diferents horaris a escollir.

7. INSCRIPCIONS

Les inscripcions es poden realitzar de dues maneres:

 • Presencial: a la recepció de la instal·lació en l’horari habitual del centre. Aquí mateix es lliurarà la documentació a omplir.
 • On-line: omplint la documentació que us detallem a continució i enviant-la per mail a campus@cembesos.com

Documentació que cal aportar i/o omplir:

 • Còpia del DNI de l’infant (o equivalent).
 • Còpia de la targeta sanitària CATSALUT.
 • Formulari d’inscripció
 • Formulari Declaració responsabilitat
 • Formulari Llei de Protecció de dades i drets d’imatge

8. SERVEI MENJADOR

Al servei de menjador del campus elaborem un menú equilibrat d’acord amb les necessitats nutricionals dels nens i nenes juntament amb la nutricionista de les nostres instal·lacions; aportant els nutrients bàsics d’una alimentació sana i equilibrada.

A continuació podeu consultar el menú que s’elaborarà cada dia: