Informació General

El titular del lloc web www.cembesos.com és FESMES XXI S.L., amb NIF B63120315 i domicili a Ronda Sant Ramon de Penyafort s/n, 08930 Sant Adrià del Besòs (Barcelona).

Per tal que l´ús de la pàgina web s’ajusti als criteris de transparència, claredat i senzillesa, FESMES XXI S.L. informa a l’usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre aquest Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebut i solucionat contactant amb FESMES XXI S.L. a través de la direcció de correu electrònic: informacio@cembesos.com.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts que es mostren a la pàgina web, i en especial els dissenys, textos, imatges, logotips, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d’ús industrial i/o comercial estan protegits pels corresponents drets d’autor, no permetent la seva reproducció, transmissió o registre d’informació excepte en cas que hi hagi l’autorització prèvia del titular, FESMES XXI S.L. Tot i així, l’usuari podrà utilitzar informació facilitada per gestionar la seva comanda o les dades de contacte corresponents.

Enllaços

FESMES XXI S.L. no assumeix la responsabilitat sobre els enllaços cap a altres pàgines web que s’hi poden incloure, ja que no té cap control sobre aquestes, per tant l’usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d’ús que es regeixin en aquestes mateixes.